Diensten

Houtskeletbouw op maat

Uw project wordt volledig ter plaatse gemaakt volgens uw wensen, wat u meer flexibiliteit biedt bij het bouwen. Bovendien is deze methode volledig transparant: u ziet de dikte van de gebruikte balken, isolatie, dampschermen ...

Uiteraard houden wij hierbij rekening met de nieuwste technieken om een energiezuinige en budgetvriendelijke woning te ontwikkelen. Tevens moedigen wij het gebruik van natuurlijke materialen en bio-ecologisch bouwen aan.

Meer over houtskeletbouw

Totaalprojecten & montage opdrachten

Totaalprojecten: Wij begeleiden en ondersteunen u bij uw nieuwbouwproject met onze know-how, waar gewenst. Wij coördineren en volgen volgende werken voor u op: grondwerken, houtskeletbouw, metselwerken, ramen en deuren, garagepoort, plakwerken, …

Montage opdrachten: prefab houtskelet elementen met strobalen of kalkhennep isolatie. Door onze mobiele montagekraan kunnen wij snel prefab elementen monteren op de werf.

Kortom: bouwen zonder zorgen!

 

Gevelbekleding

Wij geven uw woning een facelift door het bekleden van uw gevel volgens uw smaak met padouk, ceder, afromosia …

Houten terrassen en bijgebouwen

Wij plaatsen en ontwerpen uw poolhouse, houten bijgebouwen en terrassen in houtsoort naar wens.

Gyprocwanden en -plafonds

Ook voor het plaatsen van binnenmuren in gyproc bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien werken wij ook uw plafonds af met gyproc of planchetten (hout, mdf, …)

EPDM platte daken en pannen daken

Na de realisatie van uw houtskelet kunnen wij meteen de dakbedekking realiseren, ook voor renovaties en nieuwbouw kunnen wij instaan voor de dakwerken. Onze EPDM is geschikt voor groendaken en waterrecuperatie.

 

Hulp nodig bij uw nieuwbouw of verbouwing?  Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contacteer ons

Ecologisch en innovatief

In de Verenigde Staten en in Scandinavische landen wordt houtskeletbouw al decennia lang toegepast en ook in België kiezen steeds meer mensen voor een houten woning.
Hoewel de Belg volgens het spreekwoord met een baksteen in de maag werd geboren, wil men immers steeds vaker het onderste uit de kan halen om energie te besparen.

XYZ Construct - Industrielaan 32 - 9660 Brakel

0479/882.815 - info@xyzconstruct.be